You need to Read the rules and Join the forums before you can post.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
First time build no screen
12-23-2011, 02:09 AM,
#7
RE: First time build no screen
(12-23-2011, 01:20 AM)van13330gg Wrote: Try to reseat the graphics card again.
Since it's a AsRock motherboard, what kind of code are you getting on Dr. Debug?
Do you have a motherboard speaker?

[Image: E145-0560-call06-jfwd.jpg]

Try to use their power cables here. Plug the four 4-pins to the power supply's 4 pins.

it doesnt give me a screen ever.. it never did it as first boot up

I believe the p67 has a motherboard speaker but again im new at this and am not sure how the speaker works..

I dont know how the speaker could make the bios not load up though?
Reply


Messages In This Thread
First time build no screen - by SlowBarga - 12-22-2011, 08:15 PM
RE: First time build no screen - by carlstar - 12-22-2011, 10:28 PM
RE: First time build no screen - by SlowBarga - 12-22-2011, 10:47 PM
RE: First time build no screen - by van13330gg - 12-22-2011, 11:36 PM
RE: First time build no screen - by SlowBarga - 12-23-2011, 01:05 AM
RE: First time build no screen - by van13330gg - 12-23-2011, 01:20 AM
RE: First time build no screen - by SlowBarga - 12-23-2011, 02:09 AM
RE: First time build no screen - by MathieuB - 12-23-2011, 08:50 AM
RE: First time build no screen - by SlowBarga - 12-23-2011, 12:41 PM
RE: First time build no screen - by MathieuB - 12-23-2011, 01:19 PM
RE: First time build no screen - by SlowBarga - 12-24-2011, 07:02 PM
RE: First time build no screen - by MathieuB - 12-24-2011, 08:06 PM
RE: First time build no screen - by SlowBarga - 12-24-2011, 10:01 PM
RE: First time build no screen - by MathieuB - 12-24-2011, 10:06 PM
RE: First time build no screen - by SlowBarga - 12-24-2011, 10:08 PM
RE: First time build no screen - by MathieuB - 12-24-2011, 10:51 PM
RE: First time build no screen - by SlowBarga - 12-24-2011, 10:55 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)