You need to Read the rules and Join the forums before you can post.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
System won't POST, please critique my recover steps
11-29-2011, 08:36 AM, (This post was last modified: 11-29-2011, 08:37 AM by MathieuB.)
#2
RE: System won't POST, please critique my recover steps
Sounds like the motherboard could indeed be the culprit, especially considering the missing I/O backplate. At least, that would be my guess from the information that you gave us. My second guess would be a short somewhere in your system.

As for the CPU cooler, you want a very thin layer of thermal paste, so you probably put too much. Sorry to hear about the mounting clip snapping off, that's too bad. Try contacting Newegg about it, perhaps they'll be able to help you out. Otherwise, contact Cooler Master, hopefully they can do something to help you.

Edit: Moving this to the Troubleshooting forums.
Laptop: MSI GS30 Shadow-045 Dimensions: 12.6" x 8.9" x 0.8" 2.65lbs CPU: Intel Core i7-4870HQ Quad-Core + Hyper-Threading OC 2.5-3.9GHz RAM: 16GB DDR3 1600MHz Video Card: Intel Iris Pro 5200 Storage: 2x128GB SDD RAID0 Audio: ASUS Xonar U3 USB Sound Card + Audio-Technica ATH-M50 headphones Screen: 13.3" - 1920 x 1080 IPS + 27" Dell P2715Q IPS 3840 x 2160 Keyboard: Filco Majestouch MX Cherry Blue Mouse: Logitech MX518
Reply


Messages In This Thread
RE: System won't POST, please critique my recover steps - by MathieuB - 11-29-2011, 08:36 AM
SOLVED - by hbchrist - 11-29-2011, 10:59 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)