You need to Read the rules and Join the forums before you can post.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A few problems with my build
07-20-2011, 08:29 PM,
#8
RE: A few problems with my build
Yes. Running above 55C can cause stability problems with Athlon IIs. 90C can seriously damage it. Sounds like your CPU cooler isn't properly installed or it's just really bad.
Your friendly forum administrator.
Reply


Messages In This Thread
A few problems with my build - by Kriterian - 07-20-2011, 09:11 AM
RE: A few problems with my build - by Andrew J - 07-20-2011, 09:15 AM
RE: A few problems with my build - by Kriterian - 07-20-2011, 09:27 AM
RE: A few problems with my build - by Andrew J - 07-20-2011, 11:42 AM
RE: A few problems with my build - by van13330gg - 07-20-2011, 12:27 PM
RE: A few problems with my build - by Kriterian - 07-20-2011, 01:01 PM
RE: A few problems with my build - by Kriterian - 07-20-2011, 08:08 PM
RE: A few problems with my build - by Andrew J - 07-20-2011, 08:29 PM
RE: A few problems with my build - by van13330gg - 07-20-2011, 09:14 PM
RE: A few problems with my build - by MathieuB - 07-21-2011, 06:18 AM
RE: A few problems with my build - by Kriterian - 07-21-2011, 07:18 AM
RE: A few problems with my build - by Andrew J - 07-21-2011, 08:30 AM
RE: A few problems with my build - by Kriterian - 07-21-2011, 08:34 AM
RE: A few problems with my build - by Andrew J - 07-21-2011, 09:11 AM
RE: A few problems with my build - by Kriterian - 07-21-2011, 09:15 AM
RE: A few problems with my build - by Kriterian - 07-21-2011, 06:45 PM
RE: A few problems with my build - by Andrew J - 07-21-2011, 08:52 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)