You need to Read the rules and Join the forums before you can post.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A few problems with my build
07-20-2011, 09:15 AM, (This post was last modified: 07-20-2011, 09:16 AM by Andrew J.)
#2
RE: A few problems with my build
Minor problem 1: What type of connection does it use? It's probably a USB header, which are located towards the bottom of your motherboard.

Minor problem 2: Yes you need to change the BIOS DRAM speed. Also make sure you have the DRAM voltage set to what it should be.

Major problem 1: Your power supply is terrible, sorry, there's no dodging around it. You need to replace it as soon as possible. Get a Tier 1 or 2 PSU. 500W is more than enough.

By the way, RAM speed really is negligible but of course you want it to operate at the frequency that you paid for.
Your friendly forum administrator.
Reply


Messages In This Thread
A few problems with my build - by Kriterian - 07-20-2011, 09:11 AM
RE: A few problems with my build - by Andrew J - 07-20-2011, 09:15 AM
RE: A few problems with my build - by Kriterian - 07-20-2011, 09:27 AM
RE: A few problems with my build - by Andrew J - 07-20-2011, 11:42 AM
RE: A few problems with my build - by van13330gg - 07-20-2011, 12:27 PM
RE: A few problems with my build - by Kriterian - 07-20-2011, 01:01 PM
RE: A few problems with my build - by Kriterian - 07-20-2011, 08:08 PM
RE: A few problems with my build - by Andrew J - 07-20-2011, 08:29 PM
RE: A few problems with my build - by van13330gg - 07-20-2011, 09:14 PM
RE: A few problems with my build - by MathieuB - 07-21-2011, 06:18 AM
RE: A few problems with my build - by Kriterian - 07-21-2011, 07:18 AM
RE: A few problems with my build - by Andrew J - 07-21-2011, 08:30 AM
RE: A few problems with my build - by Kriterian - 07-21-2011, 08:34 AM
RE: A few problems with my build - by Andrew J - 07-21-2011, 09:11 AM
RE: A few problems with my build - by Kriterian - 07-21-2011, 09:15 AM
RE: A few problems with my build - by Kriterian - 07-21-2011, 06:45 PM
RE: A few problems with my build - by Andrew J - 07-21-2011, 08:52 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)